BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€

SLO / EN

Splošni pogoji

Splošni pogoji so veljavni na vseh straneh spletne trgovine brez izjeme. Šteje se, da ste z vsakim ogledom ali s transakcijo, opravljeno prek naše spletne trgovine, seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste v ponujene splošne pogoje privolili brez omejitev.

Podjetje T.K.B.M., d.o.o. se zavezuje, da bo poslovanje spletne trgovine v skladu z veljavno slovensko zakonodajo.

Vsa komunikacija, ki se vrši med kupcem in podjetjem T.K.B.M., d.o.o. v elektronski obliki se šteje, kot da je bila izvedena v pisni obliki.

Morebitni spori med strankami, ki izvirajo ali so v kakršnikoli povezavi s spletno trgovino se rešujejo sporazumno, v nasprotnem primeru se stranke dogovorijo, da bo spor reševalo pristojno sodišče v Ljubljani ob uporabi slovenskega prava.

Cene in plačilni pogoji

Izdelke je mogoče plačati v enkratnem znesku.

Vse cene v spletni trgovini so v Evrih (€) in vključujejo 22% davka na dodano vrednost (DDV). Vsi posli bodo opravljeni v omenjeni valuti. Navedene cene v spletni trgovini veljajo izključno za naročila, opravljena preko spletne trgovine! Cene v spletni trgovini veljajo do objave novega cenika na spletni strani.

Plačati je mogoče kot bančno nakazilo po predračunu in s kreditno kartico MasterCard in Visa.

Pogoji dostave

Naročeno blago lahko prejmete preko Pošte Slovenije, GLS-ja ali preko osebnega prevzema na sedežu podjetja. Strošek poštnine je 5,00 € za nakupe do 50,00 €. Pri nakupu nad 50,00 € je poštnina brezplačna. Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

Blago, ki je na zalogi, odpremimo v 2 delovnih dneh. Če blaga ni na zalogi, se lahko čas dostave podaljša za nedoločen čas (običajno do 14 delovnih dni).

Podjetje T.K.B.M., d.o.o. lahko stornira naročilo, v kolikor ni v stanju dobaviti izdelka po ceni, ki je bila navedena ob oddanem naročilu. O storniranem naročilu dobi stranka obvestilo po E-pošti.

Postopek nakupa

Kupec se mora pred oddajo naročila najprej registrirati. Kupec na ta način pridobi uporabniško ime in geslo, katera nedvoumno določata in se povezujeta z vnesenimi podatki pri registraciji kupca. V primeru težav z registracijo nas lahko pokličete na številko  059 073 600 in naročite izdelek po telefonu ali pošljete mail na tkbm@tkbm.si.

 1. Potrditev in oddaja naročila
  Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V sporočilu je naveden povzetek naročila in vse potrebne informacije za kupca o postopku nadaljnjega poteka nakupa. Sporočilo velja kot informativni predračun. Kupec lahko naročilo prekliče na strani Pregled nakupov. Samo nakupi, ki imajo stanje »na čakanju«, se lahko prekličejo.
 2. Naročilo potrjeno
  Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov ter naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko ali ga kontaktira preko elektronske pošte. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca o predvidenem roku dostave.
 1. Predračun in plačilo
  Ponudnik na tej stopnji izda dokončni predračun. V primeru, da je kupec izbral plačilo po predračunu, bo ponudnik počakal z nadaljnjim posredovanjem blaga, dokler ne prejme bančnega potrdila o plačilu izdanega predračuna.
 2. Prevzem oz. dostava blaga
  Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, dostavi ali odpošlje blago in o tem po elektronski pošti ali telefonsko obvesti kupca. Za vračilo ali menjavo blaga veljajo v nadaljevanju navedeni pogoji. Pogodba o nakupu je sklenjena v slovenskem jeziku. Pogodba je bila sklenjena takoj, ko je kupec potrdil, da se strinja s pogoji uporabe in oddal naročilo.

Vračilo blaga

 Kupci, ki kupijo blago preko spletne trgovine, imajo v primeru, da z izdelkom niso zadovoljni ali kakršnega koli drugega razloga, pravico odstopiti od pogodbe nakupa, za kar nas morajo v roku 14 dni po prejemu blaga obvestiti v pisni obliki. Kupec je dolžan vrniti blago v roku 30 dni po obvestilu, da odstopajo od pogodbe na sedež podjetja T.K.B.M., d.o.o.. Vračilu morate priložiti kopijo računa. Izdelek mora biti nerabljen in nepoškodovan. Strošek vračila blaga bremeni kupca.

Reklamacije

 Reklamacije sprejemamo v roku enega meseca od datuma nakupa.

Blago, ki ste ga prejeli neuporabnega ali poškodovanega, nam vrnete na naslov T.K.B.M., d.o.o., Brnčičeva ulica 31, 1231 Ljubljana-Črnuče. Če je mogoče, ga bomo zamenjali, v nasprotnem primeru pa vrnili denar na vaš TRR. Pošiljki mora kupec priložiti kopijo računa in natančen opis poškodbe oz. napake na artiklu. Podjetje T.K.B.M., d.o.o. si pridržuje pravico zavrniti reklamacijo v naslednjih primerih:

 • če ugotovimo, da je neuporabnost artikla oz. poškodba posledica vašega nepravilnega ravnanja
 • če blago ni bilo vrnjeno v originalni embalaži
 • če je blago poslano na naš naslov z odkupnino

Varovanje osebnih podatkov

Vse podatke kupca varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Kupec ob registraciji posreduje naslednje osebne podatke: ime in priimek, naslov stalnega bivališča, naslov za dostavo, naslov e-pošte in telefonsko številko. Stranka se s potrditvijo vnesenih podatkov strinja, da osebne podatke uporabimo za naslednje namene: izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, statistične obdelave, obveščanje strank o novostih, akcij neposrednega trženja in nagradnih iger. Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, niti jih ne bomo posredovali v tretje države. Zbrane podatke bomo obdelovali do preklica privolitve stranke. Pismeni preklic lahko sporočite na e-naslov tkbm@tkbm.si