domov_o
Domov Druckleistungen Kreativni tiski

NI PREVODA!

»Ko je potrebno še nekaj več!«

Tiskanje je kompleksen postopek, ki se s pomočjo novih tehnologij in ustvarjalnosti naših tiskarskih mojstrov hitro spreminja in napreduje. 

Ob vsesplošni razširjenosti tiskarskih izdelkov postaja učinkovito posredovanje tiskanih sporočil vedno težje, izstopanje iz množice pa ključnega pomena za uspeh skoraj vsakega podjetja.

V tiskarni T.K.B.M. nenehno namenjamo čas in sredstva za razvoj novih tiskarskih metod, ki vašim oblikovalcem omogočajo vse večjo svobodo izražanja. 
Stremimo k ustvarjanju tesnih povezav in medsebojnega razumevanja, zato  svojim strankam pošiljamo e-razglednice z informacijami o novih in edinstvenih vrstah tiska.
Te informativne razglednice so preprost in učinkovit način, da boste vedno na tekočem z najnovejšimi, večinoma unikatnimi načini tiska, ki lahko vašemu podjetju zagotovijo, da bo vedno korak pred konkurenco.
Če jih želite prejemati tudi vi, se lahko prijavite tukaj, spodaj pa si lahko že zdaj ogledate nekaj primerov nenavadnih vrst tiska na tekstil.

Dvignjen tisk s 3D efektom

Takšen tisk omogoča izpostavitev ključnih elementov vašega sporočila in bolj realističen prikaz motiva. Dramatični učinki, ki jih z njim dosegamo pa so zagotovilo, da bo vaše podjetje še bolj izstopalo iz množice.

Dvignjen tisk z ostrimi robovi

3D efekt z ostrim robom dobimo z uporabo debeloslojnega sita - debelejše ko je sito, višji je tisk, robovi pa so še vedno ostri. 3D efekt je zagotovilo, da natisnjeni motiv zares "pade v oči".

Lak efekt

Z lak efektom lahko pričaramo učinek stekla, gela ali vode. Kreativne možnosti, ki jih s tem dobimo, pa omejuje le domišljija.

Fosforni tisk

Fosforni tisk oddaja svetlobo v temi in omogoča dodatno izraznost v slabših svetlobnih pogojih (diskoteke, nočni klubi). Uporabimo ga lahko pri vseh tiskih s svetlimi barvami, tudi v kombinaciji z dvignjenim tiskom.

Sijaj efekt

Z efektom sijaja lahko ustvarimo videz različnih bleščečih in kovinskih površin. Z njim bo vaše sporočilo zares zablestelo.

Odsevni tisk

Daje podobo svetlobno odbojnega efekta, podobno kot pri prometnih znakih in registrskih tablicah. Poleg večje izraznosti pa lahko prispeva tudi k dodatni varnosti v cestnem prometu.

 

Niste prepričani, katero vrsto storitve potrebujete? Z veseljem vam bomo svetovali. Pokličete nas ali pošljete povpraševanje!


Več fotografij izdelkov si lahko ogledate v naši galeriji.

faq
galerija
www.pornclipsonline.net