domov_o
Domov Unternehmen Tiskarna s petimi zvezdami

NI PREVODA!

Zvezde

Prijatelja Marjan Belec in Tomaž Kopač v začetku devetdesetih let odpreta podjetje za ozvočevanje prireditev. Posel je dober, termini pa polni za mesece vnaprej. Ker je ta vrsta dela omejena predvsem na vikende, jima po nekaj letih začne presedati – želita si, da bi delala še med tednom.

Njune želje se kmalu uresničijo, ko se na ulici skoraj zaletita v Aleša Hrovata, izkušenega offset tiskarja, ki ju že po nekaj kozarcih piva navduši za tiskarstvo. Odločijo se za partnerstvo in hrupno ozvočenje na prireditvah kmalu zamenjajo glasni tiskarski stroji v garaži Marjanove tete. Aleš prevzame offset tisk, Marjana prevzame tampo, Tomaž pa se posveti trženju in organizaciji.

V delu neizmerno uživajo in medse povabijo še enega tiskarskega navdušenca. Tomaž Pogačar, strokovnjak za sitotisk, se ne more dolgo upirati redkim prostim vikendom in neskončnim delavnikom ter kmalu postane četrti enakopravni partner. Skupaj z njegovim znanjem pa tiskarna T.K.B.M. svojim strankam že takrat lahko ponudi izjemno široko paleto tiskarskih storitev, združenih v enem podjetju.

Imeti vse storitve na enem mestu se izkaže za veliko prednost in naročila kar dežujejo. V podjetju manjka le še oddelek priprave za tisk. Sodelujejo z zunanjimi izvajalci, tekanje med njimi pa jih vse bolj utruja. Da bi tekaško progo skrajšali, prostor v zdaj že novem poslopju hitro rastočega podjetja ponudijo Primožu Urbančiču, ki tako postane peti solastniški partner tiskarne T.K.B.M.

Vsi skupaj se navdušujejo nad možnostmi, ki jih ponuja sodobni tisk, iz tiskarskih strojev pa znajo kmalu izvleči več, kot obljubljajo proizvajalci. Ne da bi se ozirali na minimalne zahteve trga, že ob prvem zaslužku vse investirajo v najnovejšo, vrhunsko tiskarsko tehnologijo. Ta poteza kmalu obrodi sadove in skupaj z naraščajočim povpraševanjem po njihovih edinstvenih storitvah raste tudi število zaposlenih. Zgodba, ki se nadaljuje še danes ...

faq
galerija
www.pornclipsonline.net