domov_o

TATUJI

Že nekaj časa so na našem programu. Tatu je danes, še posebej pri mladih, zelo priljubljena oblika poslikave kože z najrazličnejšimi motivi - je način izražanja.

 

tatu_2 tatu_vrtnica_copy

 

Nekdaj so bile tetovaže simbol prestiža in družbenega položaja, danes pa postajajo zgolj modni dodatek. Zato so odlična promocija za katerikoli izdelek katerokoli podjetje, bodisi za zabavo, piknik, kot vstopnica za koncert, ...

Sama beseda izhaja iz tahitske besede tatau (»zaznamovati nekaj«) in v sodobnem pomenu pomeni sliko, ki jo ustvarimo s preluknjanjem kože in črnilom. Ker pa je to bolj ali manj boleč poseg, ki se ga zaradi njegove »večnosti« mnogi izogibajo, se je pojavil temptoo (temporary tatoo), kar pomeni začasni tatu. Tamptoo izgine po nekaj letih in naša koža je tako spet pripravljena za novega ... ali pa tudi ne.

Vsi tisti pa, ki nismo nagnjeni k bolj ali manj trajnim in bolečim poslikavam telesa – smo pa radi »in« - uporabljamo tatuje, ki se lahko sperejo. Takšne lahko dobite pri nas.

In kako ga uporabite? Izrežite motiv, odstranite zaščitno folijo in pritisnite sliko z barvno stranjo na očiščeno kožo. Navlažite ga z vlažno krpo (30 sekund) in previdno odstranite papir. Kožo sperite z vodo in motiv narahlo obrišite s suho krpo. Tatu je vodoodporen – ko se ga naveličate, ga enostavno odstranite z oljno kremo in ga zamenjate z novim. Če imate občutljivo kožo, ga rajši ne uporabite, prav tako pa tudi ni primeren za otroke, mlajše od 3 let.

 

tatu_4 tatu_1 tattoo1 tatu_tantum_copy tatu_adriatic_copy
faq
galerija
www.pornclipsonline.net