domov_o
Domov NAŠ PROGRAM Lasten razvoj PARTIZANI majica

PARTIZANI majica

partizan_spredajpartizan_zadaj

 

Zaradi velikega povpraševanja smo razširili izbor Partizani majic. Zdaj so poleg že obstoječih moških L, XL in XXL na razpolago še S in M velikosti ter ženske majice velikosti od S do XL. 

Majico lahko kupite v trgovini GARDEROBA v ljubljanskem Koloseju za 15,90 EUR z DDV-jem, lahko pa jo naročite tudi pri nas (poštnina ni vključena v ceno, plačilo po povzetju).

 

Kvalitetna 165g majica, cevno pletenje.

 

MOTIV:

spredaj: rdeča zvezda

zadaj: razlaga besede PARTIZAN v slovenskem in angleškem jeziku

 

Partizán 

(francosko partisan - partizan, pristaš, prostovoljni udeleženec, privrženec) je splošni naziv za ljudskega borca, gverilca, borca v uporniških enotah, lahko pa označuje tudi udeležence narodnoosvobodilnega boja nasploh: francoski, italijanski, jugoslovanski, slovenski partizani.

Partizanske enote so hitro gibljive gverilske enote v sovražnikovem zaledju, različnih moči in oborožitve, ki uporabljajo taktiko vojskovanja s hitrimi in nenadnimi napadi na dele sovražnikove vojske, transport, infrastrukturo ipd. Njihov način bojevanja se je imenoval »gverila« (zasede, diverzije, največkrat v gozdu, itd.)

 

Partisan 

(in French partisan – a partisan, a follower, a voluntary participant, a supporter) is a general term for folk warriors, guerrillas, fighters in the rebel units, or it can indicate the participators in the national liberation struggle in general: French, Italian, Yugoslav, Slovenian partisans.

Partisan units are fast moving enemy guerrilla units in the enemy rear, of different forces and armaments, using the tactics of warfare with rapid and sudden attacks on parts of the enemy army, transport, infrastructure, etc.

Their way of fighting was called "guerrilla" (ambush, diversions, mostly in the forest, etc.).

faq
galerija
www.pornclipsonline.net