domov_o
Domov O PODJETJU

V tiskarni T.K.B.M. verjamemo, da je tiskarski izdelek sam po sebi le del celostne ponudbe. Kakovosten tisk se danes pričakuje od vsakega tiskarja. Pa dobite ob tem tudi rešitve in nasvete, ki jih zares potrebujete?

Stremimo k razumevanju vaših ciljev, zato vam vedno poiščemo najučinkovitejše rešitve.

Nenehno investiramo v nove tehnologije, ki vam, naši stranki, zvišajo vrednost vsakega evra, namenjenega tisku. Vedno storimo vse mogoče za čim večjo uspešnost vašega tiskanega materiala ter čim manjšo količino časa in truda, ki ga morate vložiti v proces tiska. Kot tiskarna z najširšo ponudbo tiskarskih storitev v Sloveniji smo edini, kjer to ni le prazna obljuba.

V naših oddelkih boste našli vse storitve, ki jih potrebujete:

Čas, ki ste ga potrebovali za usklajevanje z različnimi tiskarji, boste zdaj lahko namenili svojemu podjetju.

Svojega uspeha ne merimo samo po kakovosti tiska in širini ponudbe, temveč tudi po izvirnosti rešitev, ki jih ponujamo. Popolnoma obvladujemo vse vrste tiska, s svojim poznavanjem tiskarskih tehnologij pa že dolgo presegamo možnosti, ki so navedene v tehničnih podatkih tiskarskih strojev.

Izpod naših rok prihajajo vedno novi, ustvarjalni in edinstveni načini tiska, ki vašim oblikovalcem odpirajo do zdaj neslutene možnosti. Sposobni smo uresničiti tudi najzahtevnejše likovne zamisli, s katerimi bosta vaše podjetje ali izdelek izstopala iz množice.

S tiskarno T.K.B.M. ob svoji strani dobite praktične, preizkušene in edinstvene rešitve, ki odgovorijo na vaše vsakodnevne izzive. Izkoristite možnosti, ki vam jih ponujamo, in dobili boste partnerja, ki je predan vašemu uspehu.

 

Tomaž Kopač, direktor

faq
galerija
www.pornclipsonline.net