domov_o
Domov STORITVE Dodelava

Zelo pomemben del offset in digitalnega tiska so tudi različne možnosti dodelave. Z njimi izdelke dokončno oblikujemo in jih po želji oplemenitimo z dodatnimi kreativnimi elementi.

Vezave

Glede na namen ali želeni videz, lahko izbirate med različnimi načini vezave. 

  • Broširanje je cenovno ugoden način vezave, pri katerem se skupine zgibanih listov lepijo na hrbet tiskovine.
  • Spenjanje je enostaven način vezave s kovinskimi sponkami, ki je primeren predvsem za manj obsežne tiskovine kot so zvezki, revije in podobno.
  • Vezava s kovinsko spiralo je kot nalašč za različne predstavitvene tiskovine, kjer potrebujemo vidnost celotne strani, brez ukrivljenosti papirja v zgibu. Takšen način vezave je primeren tudi za izdelke, pri katerih je zaželjena možnost trganja posameznih listov.

Perforiranje

Perforirana tiskovina omogoča čisto in preprosto trganje na predvidenih mestih. Uporabljamo jo pri izdelavi vstopnic, kuponov, kuvert, itd.

Žlebljenje

Z žlebljenjem se pri izdelkih iz kartona označi in pripravi mesta pregiba. Uporabljamo ga pri izdelavi embalaž, platnic, zloženk in podobnih izdelkov. Lahko ga tudi uporabite kot zgolj okrasni dodatek.

Zgibanje

Z zgibanjem postavimo različne strani tiskovine, odtisnjene na tiskarsko polo, v pravilno zaporedje in želeno obliko. Pri nekaterih izdelkih lahko z njim dosežemo tudi mnoge kreativne učinke, kot so nenavadni načini odpiranja, unikatne oblike, izstopajoči elementi, itd.

Znašanje

Z znašanjem postavimo posamezne liste ali zgibane tiskarske pole obširnejših tiskovin v pravilno zaporedje: knjižni blok, brošura, koledar, ...

Kaširanje

Kaširanje uporabljamo pri vseh tiskovinah, ki potrebujejo dodatno podlago. Izbira različnih trdih ali mehkih podlag je odvisna od posebnih zahtev in namembnosti končnega izdelka.

Rezanje

Z razrezovanjem in obrezovanjem dobijo tako preproste, kot obširnejše tiskovine svojo končno obliko.

Izsekovanje

Z izsekovanjem lahko skozi tiskovine ustvarjamo različne odprtine ali pa odkrijemo dele zakritih površin.

Plastificiranje

S plastificiranjem tiskovine zaščitimo pred fizičnimi poškodbami ali pa jih pripravimo za trajno hranjenje. Izbirate lahko med sijajnim in matiranim videzom, pa tudi med folijami z dekorativnimi vzorci.

Lakiranje

Površine vseh tiskovin vam po želji lakiramo z mat, sijajnim ali UV zaščitnim lakom. Lahko pa se odločite tudi za točkovno lakiranje in tako še dodatno izpostavite določene elemente motiva (kapljice, zvezdice,...).

Slepi tisk

Slepi tisk z močnim pritiskom na papir ustvari reliefno podobo željenega motiva. Poleg dekorativnega učinka lahko služi tudi kot zaščita pred kopiranjem originalnih dokumentov.

Zlatotisk

Zlatotisk je posebna vrsta dekorativnega tiska. Z njim ustvarjamo posebne učinke lesketajočih barv ali odtise z realističnim videzom žlahtnih kovin.

Niste prepričani, katero vrsto storitve potrebujete? Z veseljem vam bomo svetovali. Pokličete nas ali pošljete povpraševanje!


Več fotografij izdelkov si lahko ogledate v naši galeriji.

faq
galerija
www.pornclipsonline.net