domov_o
Domov STORITVE Offset tisk

  • Izredno visoka ločljivost tudi pri najzahtevnejših tiskovinah
  • velika hitrost tiskanja v vseh formatih
  • cenovna ugodnost pri večjih nakladah

 

Offset tisk je delovni konj tiskarstva. Zaradi svoje hitrosti in kakovosti odtisa je postal naš najpogostejši spremljevalec v vsakdanjem življenju.

 

Ime offset izhaja iz samega postopka, kjer se motiv tiska posredno prek dveh valjev. Prvi valj z matrico prenese obarvani motiv na drugi, offset valj, ta pa motiv odtisne na podlogo. Pri tem je ključnega pomena kombinacija vode in barve.

 

Ker so offset barve vodoodbojne, lahko s pomočjo vode na kemično obdelanih matricah zelo natančno določimo meje odtisa. Rezultat je kristalna jasnost in ostrina motivov, s katerima se ostale vrste tiska vedno znova primerjajo. Izraz »offset kvaliteta« zato v tiskarstvu velja za merilo najvišje kakovosti.

 

V postopku offset tiska ni visokih temperatur, zato lahko tiskamo na širok izbor papirja različnih kakovosti in izdelujemo najrazličnejše izdelke.

 

Dopisni papirji, kuverte, mape ...

 

Z offset kvaliteto boste vedno naredili dober vtis.

 

 

Zloženke, letaki ...

 

Offset tisk je prava izbira, ko potrebujete kakovost, hitrost ali oboje.


Revije, brošure, katalogi, ...

Visoka ločljivost in kakovost offset tiska sta nepogrešljivi pri zahtevnih, slikovno bogato opremljenih tiskovinah. Kakovosten offset tisk na pole za seboj ne pušča madežev in črnih prstov, ki smo jih vajeni pri industrijskem, rotacijskem offset tisku.

Škatle, vrečke, fascikli, ...

Živi prikazi motivov in natančno odtisnjeni detajli so zagotovilo, da bo vaše sporočilo opaženo.

Niste prepričani, katero vrsto storitve potrebujete? Z veseljem vam bomo svetovali. Pokličete nas ali pošljete povpraševanje!


Več fotografij izdelkov si lahko ogledate v naši galeriji.

faq
galerija
www.pornclipsonline.net