Brnčičeva ulica 31, 1231 Ljubljana – Črnuče – E-naslov: tkbm@tkbm.si – telefon: 059 073 600

SLO / EN

VSE ZA TISK

NA ENEM MESTU.

Tiskarna T.K.B.M ponuja celovito storitev s področja tiskarske dejavnosti od priprave za tisk in tiska v različnih tehnikah do končne dodelave izdelka. Kot edina tiskarna s tako široko paleto na področju tiska v Sloveniji predstavlja redkost tudi na evropskem tržišču.

PONUJAMO TUDI

• offset tisk z dodelavo in digitalni tisk (prospekti, brošure, vizitke, vrečke, embalaže, plakati, vabila, vizitke, priznanja, diplome, prospekti, nalepke, …)

• tampotisk (kemični svinčniki, vžigalniki, poslovna darila, …)

• sublimacijski tisk in vezenje.

O NAS

TISKARNA TKBM.

Svojega uspeha ne merimo samo po kakovosti tiska in širini ponudbe, temveč tudi po izvirnosti rešitev, ki jih ponujamo. Popolnoma obvladujemo vse vrste tiska, s svojim poznavanjem tiskarskih tehnologij pa že dolgo presegamo možnosti, ki so navedene v tehničnih podatkih tiskarskih strojev.

Izpod naših rok prihajajo vedno novi, ustvarjalni in edinstveni načini tiska, ki vašim oblikovalcem odpirajo do zdaj neslutene možnosti. Sposobni smo uresničiti tudi najzahtevnejše likovne zamisli, s katerimi bosta vaše podjetje ali izdelek izstopala iz množice.

S tiskarno T.K.B.M. ob svoji strani dobite praktične, preizkušene in edinstvene rešitve, ki odgovorijo na vaše vsakodnevne izzive. Izkoristite možnosti, ki vam jih ponujamo, in dobili boste partnerja, ki je predan vašemu uspehu.

DOBRO IME MED TISKARJI

STOPITE V STIK Z NAMI 059 073 600

Majice, Tekstil

2,83 3,39  Z vklj. DDV

Majice, Tekstil

3,29 4,88  Z vklj. DDV

Majice, Tekstil

3,29 4,07  Z vklj. DDV

Majice, Tekstil

2,28 2,93  Z vklj. DDV

Majice, Tekstil

2,96 3,71  Z vklj. DDV

Hoody, Tekstil

14,32 17,20  Z vklj. DDV

Hoody, Tekstil

19,58 22,51  Z vklj. DDV

REZERVIRAJ

grafično oblikovanje

Slika pove več kot tisoč besed. Naj se sliši še tako klišejsko, vendar si priznajmo, da je to res. Dajte svojim tiskovinam besedam, pri tem pa vam bodo pomagali naši grafični oblikovalci.

POGOSTA VPRAŠANJA